Etusivu

Maaliskuun Tarjous! 

Dream Relax 90MIN = 95 €

(Rentouttava pää, niska-hartiat + jalkahieronta)

Varaathan aikasi varausjärjestelmän kautta kotisivuiltamme. Jos kysyttävää, vastaamme mielellämme kysymyksiin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Voimme nyt ottaa vastaan ePassi, Edenred hierontaetu, Eazybreak, Smartum Hyvinvointi, mobiilimaksuja.

Ajanvaraus verkkosivuillamme.

Pariskuntahieronta, soita: +358 50 3282664 (ma – la, klo 10.00  –  18.00) muina aikoina info@ammataspa.fi

Varaa aika
Osta lahjakortti
Lisää tiedot Mazia Clinic kasvojen hoitotuotteet

Tulethan hyvissa ajoin ensimmäisen kerran, saat kupin teetä ja haluamme mielellämme kuulla minkälaista hoitoa toivot.

Ammata Spa on kahdessa kerroksessa. Jos portaat ovat sinulle hankalat, kirjoita kohdalle ‘notes’, niin saat sopivan huoneen.

Varatut ajat voidaan peruuttaa, mutta sen tulee tehdä väh. 24 tuntia ennen varattua aikaa. Lähetä viesti ‘info@ammataspa.fi’  Jos ei, hoito on maksettava.

NYT meillä on 7 erilaista Kasvohoitoa MARZIA CLINICIN 100% Kasvis Kasvotuoteita ! Lisäätiedot  ” käsittelyt ” Kasvotuotteet Koti-Hoitoon voit ostaasuoraan meiltä Spa:ista!

AMMATA SPA HIEROJAT

    KOTCHANIKA

Kotchanikan hieronta-ura alkoi Thaimaassa vuonna 1992, hänellä on myös ollut oma kylpylä siellä. Hän työskenteli useita vuosia hieronnanopettajana Kiinassa ja Thaimaassa. Kotchanika tekee erityisesti REMEDY-hierontaa, kasvohoitoja, myös muita hierontahoitoja!

    SARINPHAT

Sarinphat on ollut hierojana vuodesta 2004. Ura alkoi Thaimaassa, sen lisäksi hän on työskennellyt myös Kiinassa ja Venäjällä. Sarinphat tekee erityisesti REMEDY-hierontaa, myös muita hierontahoitoja!

     VANYUMA

Vanyuman hieronta-ura alkoi Thaimaassa vuonna 2008, sen jälkeen hän on työskennellyt Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. Vanyuma tekee kaikki hoidot paitsi Remedy-hierontaa!   

  SIRIKAN 

Sirikan on ollut hierojana vuodesta 2004. Ura alkoi Thaimaassa vuonna 2004, sen jälkeen hän työskenteli Intiassa. Sirikan tekee erityisesti REMEDY-hierontaa, myös muita hierontahoitoja. 

ANONG 

Anong on ollut hierojana vuodesta 2013. Anong tekee kaikki hoidot paitsi Remedy-hierontaa.