Etusivu

Tervetuloa Ammata Spa:lle

Kuukauden tarjous

Kesäkuun tarjous

Dream Relax Treatment 95e. 90 minuutin hoito, joka sisältää rentouttavan jalka-, pää- ja niskahieronnan. Hoito sisältää myös olkapäähieronnan.

Varaathan aikasi varausjärjestelmän kautta kotisivuiltamme.

Jos on kysyttävää, vastaamme mielellämme kysymyksiin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia info@ammataspa.fi                          

Vierailu Ammata Spa:ssa

Olemme avoinna maanantaista lauantaihin klo 10.00-20.00 ja voit varata hoitosi näiden aikojen välillä.

Vastaanotto on avoinna klo 10.00-18.00.
Vastaanottovirkailijamme puhuvat sujuvasti ruotsia, suomea ja englantia ja he voivat auttaa ja selittää hoitoihin liittyvissä asioissa.

Meidän Spa Bergössä (Bredhällsvägen 241) on avoinna sunnuntaina ja maanantaina. Varaat hoidon Bergön täältä netistä ja valitset hoitoa valitessasi paikaksi Bergö.

Lahjakortteja voi ostaa vastaanoton aukioloaikoina tai nettisivujemme kautta: https://ammataspa.fi/?post_type=product&lang=sv

Tulethan hyvissa ajoin ensimmäisen kerran, saat kupin teetä ja haluamme mielellämme kuulla minkälaista hoitoa toivot.

Ammata Spa:n toimitilat sijaitsee kahdessa kerroksessa. Jos portaat ovat sinulle hankalia, kirjoita tämä kohdalle ‘notes’, niin saat sopivan huoneen.

Hieronta pariskunnille/useammille henkilöille

Ammata Spa:ssa meillä on mahdollisuus tarjota hierontaa pariskunnille, jotka haluavat tulla hoidetuksi yhdessä, samassa huoneessa.
Meillä on myös mahdollisuus vastaanottaa ryhmiä, jotka haluavat varata hoitoja usealle henkilölle samaan aikaan, esimerkiksi työtovereille, polttariporukalle tai perheille.

Jos haluatte varata pariskunta hieronta tai hoitoja ryhmälle, soita: +358 50 3282664, ma – la, klo 10.00  –  18.00. Muina aikoina: info@ammataspa.fi

Hyvinvointi-/Hieronta edut

Otamme vastaan ePassi, Edenred hierontaetu, Smartum Hyvinvointi mobiilimaksuja.

Varatun ajan peruutus

Varatut ajat voidaan perua, mutta sen tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Lähetä viesti info@ammataspa.fi  

Kasvohoidot

 

Tarjoamme seitsemän erilaista kasvohoitoa, joissa käytämme Marzia Clinicin 100 % kasvistuotteita. Lisäätiedot  löydät “Hoidot ja hinnat” sivusta. Voit ostaa kasvothoitotuotteet koti hoitoon meiltä.

Varaa aika
Osta lahjakortti
Lisää tiedot Mazia Clinic kasvojen hoitotuotteet

Meidän tiimi – Ammata Spa:n hierojat

   Kotchanika

Kotchanikan hierontaura alkoi Thaimaassa vuonna 1992 missä hänellä  on ollut oma kylpylä. Hän työskenteli useita vuosia hieronnan opettajana Kiinassa ja Thaimaassa. Kotchanika tekee erityisesti Remedy-hieronta, kasvohoitoja, myös muita hierontahoitoja.

Sarinphat

Sarinphat on toiminut hierojana vuodesta 2004. Ura alkoi Thaimaassa, sen lisäksi hän on työskennellyt myös Kiinassa ja Venäjällä. Sarinphat tekee erityisesti Remedy-hierontahoitoja mutta myös muita hierontahoitoja.

Vanyuma

     

Vanyuman hierontaura alkoi Thaimaassa vuonna 2008. Vanyuman on myös työskennellyt Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. Vanyuma tekee kaikki hoidot paitsi Remedy-hierontahoitoja.   

Sirikan

Sirikan on toiminut hierojana vuodesta 2004. Ura alkoi Thaimaassa vuonna 2004. Sirikan on myäs työskennellyt Intiassa. Sirikan tekee erityisesti Remedy-hierontahoitoja mutta myös muita hierontahoitoja. 

Anong

Anong on toiminut hierojana vuodesta 2013. Anong tekee kaikki hoidot paitsi Remedy-hierontahoitoja.