Meistä

Tervetuloa Ammata Spa – Luonto & Ayurveda – pieni pala Thaimaata Vaasaan

Ammata on ainutlaatuinen thaimaalainen Day Spa, joka keskittyy rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Huolehdimme sinusta riippumatta siitä, haluatko rentoutua, hoitaa jännittyneitä lihaksia tai hoitaa ihoasi.

Ammata Spa Nature & Ayurveda -tiimiin kuuluvat Kotchanika, Vanyuma, Sarinphat, Sirikan ja Anong, jotka kaikki pyrkivät tarjoamaan sinulle aidon thai-kokemuksen.

Jokainen vierailu alkaa kupilla thaimaalaista yrttiteetä, joka auttaa sinua rentoutumaan.

Jos haluat tulla useammalle samaan aikaan perheen tai ystävien kanssa, se on hyvä. Meillä on useita koulutettuja hierojia, jotka voivat hoitaa sinua samanaikaisesti.

Ammata Spa Nature & Ayurveda hoitaa kaikenikäisiä naisia ​​ja miehiä. Hoidamme raskaana olevia naisia ​​3-9 raskauskuukauden aikana. Tarjoamme erityisesti mukautettuja tuotteita 4-12-vuotiaille lapsille, joiden tavoitteena on tukea tasapainoista ja terveellistä elämää hoidoillamme.

Kylpylähoidot perustuvat kokonaisvaltaiseen tapaan ymmärtää kehoa, mieltä ja sielua. Tavoitteenamme on tarjota täydellisesti tasapainoinen hoito, joka on suunniteltu lievittämään fyysistä ja henkistä stressiä. Tarjoamme muun muassa Thaihieronta Remedyä lievittämään vartalo- tai päänsärkyongelmia. Tarjoamme myös mahdollisuuden puhdistaa kehon kuona-aineista thai-yrtisaunassamme.

Yhdistämällä muinaisen thai-hoidon länsimaiseen tapaan hoitaa asiakkaitamme, haluamme luoda helpotusta väsyneille vartaloille ja rentouttaa yliaktiivisia mieliä. Käytetyt reseptit perustuvat perinteisiin luonnonresepteihin.

Välitämme luonnon säilyttämisestä ja rikastamisesta. Käytämme ihon ja vartalon hoitoon korkealaatuisia eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita.

Tervetuloa Ammata Spa Nature & Ayurvedaan osoitteessa Pitkäkatu 61 Vaasaan.