Om oss

 

Vi välkommnar dej till ett Unikt Thailändskt Dag Spa med avslappning och välmående. Skäm bort dig själv, slappna av i både kropp och själ. Ge dig själv en minnesvärd gåva: tid för dig själv och din hälsa. Det går också bra att komma tillsammans med vänner ! Vi har tre utbildade therapister som kan ta hand om er på samma gång i Vasa !

På Ammata Spa Natur & Ayurveda ligger focus på dig. Vi skämmer bort dig och vårdar dig så att du kan komma i kontakt med ditt inre väsen och hitta din inre skönhet. Ammata Spa Natur & Ayurveda finns nu i Vasa och i Molpe . Vi har örtbastu och serverar avslappnande thailändskt ört tee. Din Spa upplevelse börjar med en välkomstdrink. Belöna dig själv med uppmärksamhet av vår professionella personal på Ammata Spa Nature & Ayurveda på  Storalånggatan 61  65100 Vasa och Strömvägen 18 i Molpe.

Ammata Spa natur & Ayurveda. Den himmelska upplevelsen för att ta hand om hälsan för både män och kvinnor i ålder 20-80, och gravida i gravidmånad 3-9. Vi har specialanpassade produkter för barn i åldern 4-12 för ett balanserat och hälsosamt liv genom olika behandlingar.

Vi har också “Thaimassage Remedy” som kan hjälpa, lindra även vid svårare problem med, kroppsvärk, huvudvärk!

Spa behandlingarna härstammar från ett fullt förstående för kroppen, sinnet och själen. Vårt mål är att ge en perfekt balanserad behandling designad för att lätta på fysisk och psykisk stress.

Ammata Spa Natur & Ayurveda teamet:Kotchanika, Kanokon, Vanyuma, Ger dig den riktiga thailändska upplevelsen. Lindrar trötta kroppar och slappnar av överaktiva sinnen med hjälp av den forna thailändska behandlingen och den västerländska bortskämming. Använder hemliga naturliga recept. Ett varmt välkomnande, professionell service och total focus på dig för att skapa en unik upplevelse för dig.

Vår gröna policy: Med vår gröna policy vill vi bevara växter, vatten och jord. Vi använder högkvalitativa produkter med eteriska oljor för signaturbehandlingar av ansiktet och kroppen.