Om oss

Välkommen till Ammata Spa – Nature & Ayurveda – en liten bit av Thailand i Vasa 

Ammata är ett unikt thailändskt Day Spa med fokus på avslappning och välmående. Vi tar hand om dej oberoende av om du behöver slappna av, ta hand om spända muskler eller vårda din hy.

Ammata Spa Nature & Ayurveda teamet består av erfarna massörer; Kotchanika, Vanyuma, Sarinphat, Sirikan och Anong som alla har som målsättning att ge dej en genuin thailändsk upplevelse.

Varje besök inleds med en kopp thailändskt ört te som hjälper dej att slappna av.

Vill ni komma flera samtidigt, med familj eller vänner går det bra. Vi har flera utbildade massörer som kan ta hand om er samtidigt.

Ammata Spa Nature & Ayurveda tar hand om kvinnor och män i alla åldrar. Vi behandlar gravida i graviditetsmånaderna 3-9. Vi erbjuder specialanpassade produkter för barn i åldrarna 4-12 med målsättning att med våra behandlingar stöda ett balanserat och hälsosamt liv.

Spa behandlingarna utgår från ett helhetsbaserat sätt att förstå kroppen, sinnet och själen. Vårt mål är att ge en perfekt balanserad behandling designad för att lätta på fysisk och psykisk stress. Vi erbjuder bland annat Thaimassage Remedy för att lindra problem med värk i kroppen eller huvudvärk. Vi erbjuder också möjlighet att rensa kroppen från slaggprodukter i vår thailändska ört bastu.

Genom att kombinera uråldrig thailändsk behandling med det västerländska sättet att ta hand om våra kunder vill vi skapa lindring för trötta kroppar och få överaktiva sinnen att slappna av. De recept som används utgår från traditionella naturliga recept.

Vi månar om att bevara och berika naturen. Vi använder högkvalitativa produkter med eteriska oljor för att behandla huden och kroppen.

Välkommen till oss på Ammata Spa Nature & Ayurveda på Storalånggatan 61 i Vasa.