Käyttämämme tuotteet

Ihminen ja luonto 

Me ihmiset olemme osa luontoa, samalla tavalla kuin kaikki eläimet ja kasvit, kaikki mikä elää ja kasvaa.

Jotta luonto – me – voisimme jatkaa hengittämistä, kasvua ja tuntua hyvältä, meidän on elettävä sopusoinnussa toistemme kanssa. Ei ota enempää kuin tarvitsemme ja myös antaa takaisin luonnolle.

Teknologinen kehitys on nopeaa ja monet innovaatiot ovat hyviä. Mutta näemme myös, että suuri osa siitä, mitä me ihmiset teemme jaa kuluttaa vahingoittaa luontoa – ja sitä kautta myös itseämme. Vastareaktiona nykypäivän usein hektistä tahtia vastaan ​​voimme nähdä, että yhä useammat ihmiset etsivät luontoa – merelle, metsään, rauhaan.

Luonnontuotteet ovat yleistyneet myös kauneusalalla ja useat tuottajat tarjoavat kestäviä tuotteita, jotka tukevat sekä luontoa että tuotteiden käyttäjiä.

Thaimaassa hyödyllisten yrttien valikoima on laaja. Ne ovat yrttejä, joilla on maailmanlaajuisesti arvostettuja ominaisuuksia. Sekä ainesosien että ihon eri elämänvaiheiden tarpeiden aidon ymmärryksen pohjalta on nyt kehitetty thaimaalaisia ​​kasveja, vihanneksia ja yrttejä sisältäviä tuotteita.

Käyttämämme ja asiakkaillemme tarjoamamme Marzia Clinic ihonhoitosarja on luomua ja tuotteet on valmistettu tavalla, joka tukee Ammata Span arvoja.

Marzia Clinic – Italian Professional Beauty Care